Jak włączyć lub wyłączyć udostępnianie zdjęć w iCloud

icloud_logo Udostępnianie zdjęć w chmurze iCloud jest jedną z podstawowych usług firmy Apple. Umożliwia dzielenie się zdjęciami z rodziną lub znajomymi oraz kimkolwiek tylko chcemy. W łatwy sposób można tę opcję włączyć lub wyłączyć.

Na ekranie głównym przechodzimy do Ustawienia. Kliknij na Zdjęcia i aparat. Włącz lub wyłącz Udostępnianie zdjęć iCloud. Folder ze zdjęciami, które chcemy znajdziemy w zakładce Udostępniane w aplikacji Zdjęcia.

News został zobaczony od 28.06.2023 już 379 razy.